A Westel Domino is kapható a postákon

Szalay Dániel, 2001. szeptember 15. 19:09
Szeptember 10-től már a Westel Domino mobiljegyek is megvásárolhatóak a postákon, így az országban újabb 3200 értékesítési hellyel bővült azon üzletek sora, ahol feltöltőkártyát vásárolhatnak a GSM cég ügyfelei.
A vállalat prepaid kártyás (Domino) ügyfelei számos lehetőség közül választhatnak, ha fel kívánják tölteni kártyájukat. A legegyszerűbb módja a telefonkártya "feltankolásának" az elektronikus azonnali számlafeltöltés, amit az OTP bankjegykiadó automatáinál, a Shell töltőállomásokon, az OTP TeleBank Centeren keresztül lehet megtenni. A másik lehetőség a Mobiljegy megvásárlása, a borítékos töltő az ország számos pontján kapható, többek között az alábbi vállalatoktól:

Aral töltőállomások; Azúr Rt.; Bakonyhír Rt.; Billa; Buvihír Rt.; Délhír Rt.; Északhír Rt.; Hírker Rt.; JET töltőállomások; Kontúr-Papír Rt.; Kőröshír Rt.; Lapker-Kisker Kft.; Magyar Posta Rt.; Mol kutak; OMV töltőállomások; Pannonhír Rt.; Pelsohír Rt.; Rábahír Rt.; Rónahír Rt.

Mobiljegy vásárolható továbbá a Westel Mobil Rt. üzleteiben és hivatalos viszonteladóinál, a Westel Rádiótelefon (0660) irodájában, valamint a következő helyeken is: a kijelölt Matáv, Auchan, Cora, Azur, Fotex 2000, Keravill, Ofotért, Tesco üzletekben, továbbá a Metro, Mediamarkt, Trendex, illetve egyes Bricostore és Fotex Records üzletekben, valamint további több száz hírlapárusító helyen.

A vállalat felhívja a Domino-ügyfelek figyelmét, hogy egyes kis forgalmú postahivatalokban a Mobiljegy csak megrendelhető.

A mobiljegyes feltöltésre lehetőség van a Domino központ felhívása nélkül az alábbi módon: a 15, illetve 17 jegyű mobiljegy-azonosítót a következők szerint billentyűzze be készülékébe, majd küldje el: *103*mobiljegy azonosító# Ezt követõen egy automata SMS-ben értesíti a feltöltés eredményéről.

A Mobiljegyen szereplő összeget automatikusan jóváírják az egyenlegén. Amennyiben a számláján még maradt fel nem használt összeg, úgy az új összeg hozzáadódik a jóváírt összeghez. A jóváírásra nem kerül sor, ha a megadott azonosító hibás.

Jelenleg az alábbi címletekkel lehet a feltöltést elvégezni: 2500 Ft - 111 nap rendelkezésre állási idő; 4500 Ft - 333 nap rendelkezésre állási idő; 9000 Ft - 333 nap rendelkezésre állási idő; 15000 Ft - 444 nap rendelkezésre állási idő (csak elektronikus feltöltéskor választható).

A Westel bejelentése lényegében egy időben történt a másik nagy hazai szolgáltató, a piac 2. legnagyobb szereplőjének közleményével is. A Pannon GSM Praktikum kártyái már szintén kaphatóak a postákon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50