Divatos találkozóhelyek lettek az új Apple boltok

Zsigó József, 2001. október 13. 17:31
Egy nappal az Amerikát ért támadás után nyitotta meg kapuit az Apple üzlethálózatának első boltja. A tömeg megrohanta az ingyenes internet-hozzáférést is kínáló modern számítógépeket és immár családi programmá vált egy közeli Apple üzlet meglátogatása.
1984-ben hozta ki első Macintosh gépét az Apple amely az egérrel és grafikus, felhasználóbarát operációs rendszerével hamarosan megváltoztatta a kompjúterezés egészét. Hasonlóan markáns stílust kíván most meghonosítani az Apple gépei értékesítésével is.

Míg a PC-ket árusító boltok többnyire zsúfoltak és nehezen átláthatók, az Apple „shopok” levegősek, világosak, és a legdrágább negyedekben találhatók. Az alkalmazottak nem kapnak jutalékot, viszont mind megszállott Apple rajongók kell, hogy legyenek. Külön részt alakítottak ki a gyerekeknek, hogy amíg szüleik vásárolnak, ők játszani tudjanak a leggyorsabb gépek legjobb játékaival. A tinédzserek behozhatják filmjeiket, amit szabadon szerkeszthetnek a gépeken, majd ingyen el is küldhetik barátaiknak az interneten.

Az elemzők véleménye megoszlik, helyes-e ilyen sokat költeni ingatlanra és luxus kiszolgálásra, de a látogatók úgy tűnik, már eldöntötték a vitát. A forgalom nem lankad egyik üzletben sem, sőt olyan új vásárlók is feltűnnek egyre nagyobb számban, akik eddig még soha nem vettek Apple gépet – adja hírül a Reuters.

Kulcsszavak: Apple +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38