"Lenyúlták" a lenyulas.hu domaint

Virtuális térkép a korrupcióról

Szalay Dániel, 2001. november 9. 10:44
A Szabad Demokraták Szövetségének ifjúsági szervezete, az Új Generáció bejegyeztette a lenyulas.hu domaint. A cím mögött hamarosan tartalom is lesz, ami miatt lehetséges, hogy egyesek perek tömkelegét indítják majd meg a webgazda ellen. A webcímen ugyanis Magyarország korrupciós térképe lesz látható. Gusztus Péter, az SZDSZ egyik ügyvivője, és az ifjúsági szervezet irányítója, ezzel kapcsolatosan azt mondta: az oldalon a nagy port kavart botrányos ügyeken kívül a kevésbé közismert korrupciós és egyéb ügyeket is nyilvánosságra hozzák majd.
A pártokhoz köthető ügyeket színekkel fogják jelölni a térképen. Állítólag nem lesznek tekintettel a gyanúba keveredett személyek pártállására, így még az is lehet, hogy az SZDSZ is fölkerül a színes térképre. A gyanús ügyeket egyébként e-mailben is jelezni lehet majd a www.lenyulas.hu gazdáinak.

Az oldalra kikerülő adatok miatt várhatóan többen is tiltakozni fognak majd. Az sem zárható ki, hogy az érintettek esetleg becsületsértési pert indítanak az ifjúsági tömörülés ellen.

Milyen webcím jöhet még 2002-ig? A korrupcio.hu már elkelt, az egy kft. tulajdonában van. Viszont a kenopenz.hu és a sikkasztas.hu még szabad.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36