Kvíz a kézben

, 2001. november 16. 12:15
SMS segítségével lehet tippelni a helyes válaszokra, amelyet ma mutatott be a jatek.hu oldal üzemeltetője, az EuroGameport Kft., illetve a fejlesztői-tulajdonosi csapat, az IBCnet Magyarország Kft.
Egri János "kvízjátékvezető" vezényletével már a bemutatón is lehetett tippelni a kivetítőn megjelent kérdésekre, de igazából ezt a szoftvert és a hozzá bérelhető hardvert kiállításokra, vásárokra, rendezvényekre ajánlja a fejlesztő csapat, vagy olyan boltoknak, áruházaknak, amelyek mondjuk a kirakat előtt összeverődött nézelődők figyelmét akarják hosszabb időre lekötni. Az SMS-ben beküldhető válaszokat a hardver-szoftver azonnal fogadja, értékeli, ám a módszer előnye, hogy a játékos csak az általa SMS-ben beküldött becenéven vagy egy töredék telefonszámon szerepel a kivetítőn, s személyazonosságát elég akkor felfedni, ha megnyerte a fordulót: vagyis a vesztesek névtelenek maradhatnak.

A kvízjáték maga lehet testre szabott, vagyis egy vállalati partin rá lehet kérdezni, hogy melyik kollegát ábrázolja a kitett pólyás kép, vagy egy céges reklámblokkban lehet tudakozódni a kulcstermékek vagy a vállalkozás profilja iránt.

Kulcsszavak: játék +fohir IBCnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38