Segítség a Panda Software vírusellenőrző telepítéséhez Windows XP alatt

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 13. 11:16
A közelmúltban megjelent új operációs rendszer, a Windows XP bevezetése kapcsán, tekintettel a Microsoft termékek igen elterjedt használatára, a Panda Software összefoglalta a Panda Antivirus Platinum és a Panda Antivirus Titanium termékének a telepítésére vonatkozó tanácsait az új rendszer alatt.
A Panda Software cég azt tanácsolja a Panda Antivirus Platinum programot használó ügyfeleinek, hogy ha a 6.25-ösnél korábbi verzió van a birtokukban, töltsék le a programnak a Windows XP operációs rendszerrel kompatibilis változatát a Panda Software web-oldalról a http://www.pandasoftware.com/ címen.

A Panda Antivirus Titanium program első változatát használó ügyfelek a Windows XP operációs rendszer alatti telepítéshez szükséges frissítést a http://www.pandasoftware.com/titanium/ címről tölthetik le.

A Panda Software cég felhívja azoknak a felhasználóknak a figyelmét, akik szeretnék a termékek valamelyikét kipróbálni, hogy a Panda Antivirus Platinum és a Panda Antivirus Titanium programnak – amint Panda Software cég az összes többi termékének – szabadon kipróbálható változata letölthető a http://www.pandasoftware.com/com/downloads/ címről.

Végezetül a Panda Software cég értesíti a felhasználókat, hogy a nagy tudású ingyenes on-line víruskereső program, a Panda ActiveScan teljes mértékben kompatibilis a Microsoft Windows XP operációs rendszerrel. A felhasználók próbára tehetik ennek a víruskereső megoldásnak a hatásosságát a http://www.pandasoftware.com/activescan/ címen.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36