Feszültségátalakító utazó üzletembereknek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 14. 13:37
Az American Power Conversion (APC) egy új 75 wattos APC Travel Power DC/AC feszültségátalakítóval bővítette mobil termékkínálatát. A felhasználó a kompakt Travel Power adapterrel autóban és repülőgépen is kényelmesen tud dolgozni anélkül, hogy kiegészítő tartalék akkumulátort kellene magával vinnie.
Az új APC Travel Power folyamatosan 75 watt teljesítményt nyújt, és autó-, illetve repülőgép-kompatibilis. Az autóban közvetlenül a cigarettagyújtóba csatlakoztatható, és az autó akkumulátoráról tölti fel a noteszgépet. Repülés közben az ülésnél található dugaljból veszi az elektromos energiát.

Több biztonsági szolgáltatást is beépítettek a Travel Powerbe, például az áramkörvédelmet és a kétszínű állapotjelzőt, ami, hogy ne veszélyeztesse az autó üzemképességét, azonnal pirosra vált és lekapcsolódik, amint az autó akkumulátorának feszültsége 10,8 volt alá süllyed. Az APC adaptere kategóriában egyedüliként kapta meg az RCTA tanúsítványt. További biztonsági tanúsítványai között találjuk a CSA, az FCC Part 15 Class B és a CE bevizsgálás eredményét. Az APC Travel Power természetesen minden noteszgéphez használható.

Kulcsszavak: APC notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38