A Száztagú Cigányzenekar karácsonyi hegedűgálája az interneten

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 22. 08:49
Az idén is a Hungary.Network Rt. közvetíti élőben a Száztagú Cigányzenekar karácsonyi hegedűgáláját december 26-án 20:15 kor az interneten. Az élő közvetítést a RealVideo technológia teszi lehetővé. A világ bármely részéről szerverünkre kapcsolódó internetezők kiváló minőségben nézhetik a koncertet.
„Arra törekszünk, hogy a világháló segítségével járuljunk hozzá ahhoz, hogy a világ megismerje ezt az egyedülálló zenei élményt.” – nyilatkozta Radnai Tamás az Rt. ügyvezető elnök-vezérigazgatója. A tavalyi előadást már több ezren letöltötték. Az eseményhez kapcsolódó fórumon főleg külföldön élő honfitársaink írták le észrevételeiket. „A koncertet a http://karacsony2001.hungary.com/ weboldalon lehet majd élőben megtekinteni vagy letölteni, illetve az előadást követő naptól a Hungary.Network Rt saját műsorszerverén is elérhető a felvétel, melyet az érdeklődők a http://www.hungarytoday.tv/ címen találnak meg.”

A Karácsonyi Hegedűgála szervezője a Studio 8 Rt., főtámogatója a UPC Magyarország Kft. A koncertet élőben sugározza a Magyar Televízió és a Duna Televízió, valamint több külföldi tévéállomás is közvetíti az eseményt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55