Internet-alapú tudakozódási rendszer

Magyar tapasztalatok átadása

MTI Sajtóadatbank, 2002. január 17. 09:05
Ügyfélszolgálati képviselők érkeztek Budapestre több országból, hogy megismerkedjenek a Magyar Posta EMS ügyfélszolgálatán nemrég bevezetett "Rugby System" nevű internet-alapú tudakozódási rendszerrel
Az új tudakozódási rendszert a Nemzetközi Postai Szövetség (IPC), valamint az EMS kooperáció közösen dolgozta ki a gyorspostai szolgáltatás és az ügyfélszolgálat fejlesztése érdekében. A programot brüsszeli szerverről működtetik, használatához a nemzeti posták EMS ügyfélszolgálatainak megbízható internetháttérrel és szükséges elméleti ismeretekkel kell rendelkezniük.

A "Rugby System" hagyományos módon, telefonon és faxon történő tudakozódási folyamathoz képest gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt biztosít az ügyfélszolgálatok között és lehetővé teszi teljesítményük mérését is. A program világméretű elterjesztésében a Magyar Posta EMS nemzetközi ügyfélszolgálata régiós bevezető szerepet vállalt.

A Belorussziából, Ciprusról, Görögországból, Litvániából, Oroszországból, Lengyelországból és Szlovákiából érkező szakemberek kétnapos elméleti és gyakorlati oktatás keretében sajátították el az új rendszer ismereteit.

A budapesti tréningen résztvevőknek alkalmuk volt arra is, hogy az elméleti oktatáson kívül tesztprogramon gyakoroljanak. A szakemberek hazájukba visszatérve megkezdik a rendszer használatát, s a továbbiakban is számíthatnak a magyar oktatók segítségére, tanácsaira.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38