Olcsó honlap képviselőjelölteknek

A Hungary.Network (szolgáltató) választási kampánya

Szalay Dániel, 2002. február 1. 15:42
Február 1-jétől kedvezményes áron kínál domainregisztrációt, webtárhelyet és bemutatkozó honlapot a választásokra készülő listás, területi vagy egyéni képviselőjelölteknek a Hungary.Network internetcég. Az akció szlogenje: "doménnevet minden jelöltnek!"
Az akció 2002. február 1-jétől 2002. március 31-éig tart, és csak új regisztráció igénylésekor vagy más szolgáltatótól történő "átköltözés" esetén veheti igénybe az a képviselőjelölt, aki szerepel valamely párt országos vagy területi listáján, vagy egyéni jelöltként indul. Magyar doménnév (.hu) igénylése esetén 8900 Ft+áfa, külföldi (.com, .net, .org, .biz, stb.) doménnévkérelem esetén 18 900 Ft+áfa a regisztráció és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások díja 1 évre. Ha a képviselőjelölt honlapot is kíván készíttetni, és azt 2002. március 31-éig megrendeli, a listaárból 40% kedvezményt ad a Hungary.Network.

Azoknak az ügyfeleknek, akik a meghosszabbított "egyszerűen, olcsón, kényelmesen!" akció keretében kívánnak doménnevet regisztráltatni, változatlan akciós áron végzik el a regisztrációt.

A Hungary.Network Rt. már nem először vesz részt az országgyűlési választásokkal kapcsolatos online kommunikációs feladatok ellátásában. Az 1998-as választások idején a választások eredményét a Hungary.Network Rt. tükrözte egy New York-i szerverre, így a világon bárki azonnal hozzájuthatott a friss választási adatokhoz.

Az idei akcióval az a célunk, hogy minél több képviselőjelölt jeleníthesse meg magát az interneten. Tudjuk azt, hogy kevés idő áll rendelkezésére azoknak a képviselőjelölteknek, akik még internetes megjelenésükről nem gondoskodtak, ezért gyors, minőségi munkával kívánunk hozzájárulni ismertségük növeléséhez - jelentette ki Radnai Tamás, a Hungary.Network Rt. elnök-vezérigazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36