3Com: Könnyen beállítható és biztonságos kisvállalati átjáró

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 18. 08:26
A 3Com most bejelentett OfficeConnect Cable/DSL Gateway termékével a kisvállalatok több számítógép között megoszthatják nagy sávszélességű internetkapcsolatukat. A kábelmodemre vagy DSL (Digital Subscriber Line) modemre csatlakoztatott új átjáró megosztja a hozzáférést a kisvállalat több egyidejű felhasználója között.
Az OfficeConnect Cable/DSL Gateway vállalati megoldás számos olyan könnyen használható IP alapú útválasztási és biztonsági funkciót kínál elérhető áron, amelyek egyébként csak teljes kiépítésű útválasztókban találhatóak meg.

Az OfficeConnect Cable/DSL Gateway Ethernet kábellel csatlakozik egy meglévő kábelmodemre vagy DSL modemre, és beépített kapcsolóján négy Ethernet / Fast Ethernet LAN-port van. Az átjáró érzékeli az Ethernet kábel típusát, és automatikusan a megfelelő sebességen csatlakozik rá. A felhasználók közvetlenül ennek a négy portnak valamelyikéről vagy az irodai LAN bármelyik portjáról csatlakozhatnak az internetre. Az irodai hálózatra csatlakoztatott OfficeConnect Cable/DSL Gateway megkönnyíti a fájlok megosztását és az információk gyors elérését, és az internetkapcsolatot akár 253 munkatárs használhatja egyidejűleg.

Az OfficeConnect Cable/DSL Gateway tűzfalfunkciói meggátolják a hálózati betörési kísérleteket, és elrejtik a belső LAN-t a támadók elől. Az OfficeConnect Cable/DSL Gateway kivédi többek között a Denial of Service (DoS) típusú támadásokat, amelyek a megtámadott hálózatot kérelmek özönével árasztják el, és ezzel lelassítják, sőt akár lehetetlenné tehetik az üzemszerű forgalmat. Ezen felül az átjáró támogatja a távoli irodák és távhozzáférési alkalmazások által igényelt biztonságos, titkosított virtuális magánhálózati (VPN) forgalmat is.

Kulcsszavak: 3Com hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55