WebBusiness start Szlovákiában

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 12. 11:56
A WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbank Szlovákiában is megkezdte szolgáltatását. A WebTime Kft. 1998. májusában indította útjára a WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbankot, melynek fő célja a konkrét üzleti ajánlatok közvetítése.
A szolgáltatás jelenleg már öt országban (Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szlovákia), hét nyelven (magyar, angol, német lengyel, román, szerb és szlovák) érhető el. A WebBusiness franchise rendszerben 2000 szeptemberében indult el először Lengyelországban, varsói, majd 2001 májusában Romániában, marosvásárhelyi, szeptemberben Ausztriában, bécsi központtal.

A szolgáltatás lényege, hogy bárki díjmentesen meghatározhatja a számára fontos üzleti ajánlatok paramétereit (TEAOR-szám, jelleg és kulcsszó megadásával). A megadott feltételeknek megfelelő ajánlat beérkezése esetén a rendszer automatikusan továbbítja azt számára. Az e-mail címmel nem rendelkezők is megrendelhetik az ajánlatokat mobiltelefonra vagy személyhívóra, illetve lekérhetik telefaxra is.

Fizetni akkor kell, amikor a cég saját ajánlatát, magáról szóló információt szeretne a rendszerben közzétenni. Egyéves átalánydíjért a felhasználó korlátlan mennyiségben helyezheti el saját üzleti ajánlatait az adatbázisban immár hét nyelven magyarul, angolul, németül, lengyelül, románul szerbül és szlovákul. Az üzleti ajánlat, a rögzítést követően néhány percen belül eljut a célcsoporthoz olyan formában, amint azt igényelték.

A WebBusiness 2001-ben a Magyar Marketing Szövetség pályázatán elnyerte az év honlapja címet. A WebBusiness célja, hogy az elkövetkező hónapokban további európai országokban nyissa meg kapuit.

Kulcsszavak: WebTime e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55