Újdonságok a PGSM-nél

Kollár Csaba, 2002. március 28. 22:26
A közelgő ünnepek alkalmából képüzenetek, üdvözlő képek valamint operátorlogók tölthetők le mobilkészülékére a PannonIndex szolgáltatás segítségével.
2002. március 28-tól a PannonW@P a már meglevő szolgáltatásai mellett két új szolgáltatást is kínál előfizetői számára; PanaGotchi beszélgetést, illetve a My WAP- Kedvenc oldalaim-at.

A PanaGotchi "beszélgetés"

Annak érdekében, hogy a PanaGotchi játék még érdekesebb legyen, 2002. március 28-tól ön "beszélni" is tud PanaGotchijához. A WAP verzió esetén a kérdés beírásához rendelkezésre áll a hely és ön a megszokott felületen kapja meg a választ. Az SMS verzió esetén minden olyan kérdésére válasz érkezik, melyet nem ismer fel parancsként a rendszer (például JATSZIK, ETET). Az alapértelmezett kérdések hivatottak időszakonként késztetni önt arra, hogy foglalkozzon a PanaGotchijával. Amennyiben ön már egy napja, nem beszélt a PanaGotchival, akkor a rendszer figyelmezteti önt erre az következőkhöz hasonló üzenetekkel: 'Szeretsz engem?', 'Hogy vagy?'.

A My WAP- Kedvenc oldalaim

A PannonW@P létrehozott egy menüszerkezetet a "Kedvenc oldalaim" almenüpontban. Ebben az alkalmazásban tárolhatja az ön által leggyakrabban látogatott oldalakat, így a néhány készülékben megtalálható "Könyvjelzőkkel" azonos funkcionalitású listát hozhat létre. Az alkalmazás használatával jelentősen csökkentheti az adott oldalak elérési idejét és könnyítheti a navigációt, így minden bizonnyal nagyobb kedvvel használja majd a szolgáltatásokat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36