A szász tartományi kormányzatban kapott megbízatást az AMD egykori igazgatója

OTS - Cégvonal, 2002. május 3. 12:24
Az AMD egykori európai humánerőforrás-igazgatója, Martin Gillo kormányzati pozíciót kapott a szászországi tartományi kormányban. Martin Gillo a gazdasági és munkaügyi miniszteri posztot tölti be.
Gillo felbecsülhetetlen értékű szolgáltatokat tett az AMD-nek és jelentős mértékben járult hozzá európai sikeréhez - mondotta Hector de Ruiz, az AMD elnök-vezérigazgatója.

- Kinevezése az elmúlt húsz esztendőben tanúsított vezetői erényeinek, de egyszersmind az AMD szászországi munkatársai által elért hatalmas eredmények elismerése. Örömmel tekintünk az együttműködés elé Gillo úrral új, kormányzati pozíciójában - tette hozzá.

- Büszkeséggel vegyes sajnálattal kell bejelentenünk Gillo úr távozását cégünktől - jelentette ki Hans Deppe, az AMD Saxony alelnöke és ügyvezető igazgatója. - A Fab 30-at Drezdába telepítő csapat tagjaként dr. Gillo erős, elkötelezett és sikeres szervezetet létrehozásában vállalt kulcsszerepet. Köszönettel tartozunk kemény munkájáért, és sok sikert kívánunk neki új, tartományi kormányzati pozíciójában.

Gillo több mint 20 évig állt az AMD alkalmazásában. Legutóbb az AMD Fab 30-as drezdai mikroprocesszor-üzemének létesítésében töltött be kulcsszerepet, ahol az ügyvezető igazgatói és a humánerőforrás-igazgatói posztokat töltötte be 1997 óta.

Kulcsszavak: AMD +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17