A vállalatirányítási rendszerek fortélyai

, 2002. május 5. 12:42
Reméljük, hogy olvasóink számára a Business Online magazin az elsődleges információforrás, amikor vállalatirányítási vagy egyéb, integrált információs rendszerekkel kapcsolatban tájékozódni kívánnak. Mindezek mellett elérkezett az ideje, hogy azok számára, akiknek a figyelmét eddig elkerülték volna a ComputerBooks azonos témájú kiadványai, most bemutassuk a mára három kötetesre duzzadt sorozatot.
Az elsőként megjelent, "Vállalatirányítási információs rendszerek Magyarországon" című kötet a CA-ACCPAC, Baan IV, BPCS, IFS Applications, J.D.Edwards, Libra4GA, MFG/Pro, Movex, Oracle Applications, Ross Reaissance, SAP, Scala, SchwAr System, SunSystems rendszerek funkcióit, számítástechnikai környezetüket, vállalati bevezetésük módszereit, eszközeit és referenciamegoldásaikat mutatja be.

A sorozat második részében folytatódik a Magyarországon forgalomba hozott rendszerek ismertetése, és bemutatásra kerülnek a CSB System, az Exact, az Infor:com, a JobShop, a Nexon, valamint a Proteus megoldásai. A kötetekben tárgyalásra kerül a rendszerkiválasztás, a bevezetés feladata, a projektmenedzserek, rendszertanácsadók munkája, valamint a bevezetés során felmerülő szervezési, BPR- és változásmenedzsment-feladatok.

A "Vezetői döntéstámogató és elektronikus üzleti megoldások Magyarországon" című kötet elsősorban azoknak a szervezeteknek a vezetői és szakemberei számára készült, akik már eredményesen alkalmazzák valamelyik korszerű erőforrás-tervező rendszert, és szeretnék megvalósítani a menedzsmentfolyamatok, az ügyfélkapcsolat-menedzsment, az ellátásilánc-menedzsment, az értékesítés és a beszerzés korszerű elektronikus támogatását. Mindhárom könyv szerzői a rendszereket forgalmazó tanácsadó-vállalatok szakértői.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59