Megújult az MTI internetes oldala

MTI Sajtóadatbank, 2002. május 15. 06:29
Megújult külsővel, tartalommal, és új szolgáltatásokkal jelentkezett kedd déltől a MTI internetes oldala. Áttekinthetőbbé válnak az új internetes portál oldalai, amelyeken nemcsak az MTI híreivel, szolgáltatásaival, hanem a hírügynökség történetével is megismerkedhetnek a látogatók.
A http://www.mti.hu/ címen elérhető portál folyamatosan friss hírekben tudósít a nap eseményeiről, a legjelentősebb történésekről pedig multimédiás tudósításokban is beszámol. A legfontosabb híreket angol nyelven is közzé teszi.

A portál a nyári időszakban külön mellékletben foglalkozik a Balatonnal kapcsolatos eseményekkel, amelyek között multimédiás tudósítások és színes hírek is szerepelnek. Ugyancsak mellékletben, Rockháló címszó alatt, a zenei világ történéseit mutatják be. Ezenkívül a külföldi magyar szervezetekkel kapcsolatos információk is elérhetők az oldalon. További szolgáltatás az időjárás-jelentés, a tévés műsorprogram-, valamint a valutaárfolyam-ismertető és a napi lapszemle.

Az MTI január óta működő választási portáljára keddtől nem kerülnek fel hírek, de az adatbázis továbbra is elérhető marad. A pártokkal, országgyűléssel kapcsolatos történésekről a hírek oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kulcsszavak: MTI website onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50