A világ első flash-t támogató mobiljáték-motorja

Kollár Csaba, 2002. május 29. 19:46
Az IN-FUSIO cég ma jelentette be, hogy olyan vektorgrafikus motort fog integrálni új ExEn (Execution Engine) mobiljáték-motorjába, ami képes lesz a Flash animációk lejátszására.
A Native Technologies által fejlesztett vektorgrafikus szoftver első ízben kerül alkalmazásra mobiljáték-környezetben. A szoftver előnye, hogy a megjelenítést illetően az eddigi játékokhoz képest minőségi ugrást jelent a mobiljátékok között.

A Native Falsh-alapú animációs technológiáját kifejezetten mobilkörnyezet számára fejlesztették ki, biztosítva az animációk folyamatos lejátszását egy tipikus kézieszközön keresztül is. A fejlesztéssel másodpercenként 15 framet (képet) lehet lejátszani, köszönhetően a renderelésnek. A technológiát felhasználva az ExEn játékaiban a cég közleménye szerint “a fogyasztók mobilkörnyezetben is megismerhetik a vektorgrafikus animáció előnyeit, a sima váltásokat, illetve a kézieszköz kijelzőjéhez igazodó képméretet”.

Az IN-FUSIO az ExEn technológia kifejlesztésénél arra is gondolt, hogy a fogyasztók az operátoroktól letölthetik a játékot, majd azt már kapcsolaton kívül próbálhatják ki, csökkentve a mobilkommunikációs költségeket. A cég ígérete szerint egy játék letöltése nem tart tovább három percnél, WAP-alapú hálózatot feltételezve.

Kulcsszavak: flash mobiltelefon játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59