Változások a Pannonnál

Szalay Dániel, 2002. június 17. 06:47
Módosul a cég üzletszabályzata. A Pannon GSM honlapján közzétett hír szerint július 1-től számos változás lép életbe a mobilszolgáltatónál.
A PannonIndex szolgáltatáson keresztül elérhető hírek, sporthírek, szerencsejáték, moziműsor, viccek, horoszkóp és üdvözlőképek szolgáltatások megszűnnek. Ezzel egyidőben az Emelt díjas SMS-alapú szolgáltatás új díjzónával bővül: 06 90 62 9000 - 06 90 62 9999. Az SMS küldésének díja bruttó 999 Ft/db.

Azon üzleti előfizetők előfizetői szerződése, akik ellen csődeljárás, felszámolási vagy végelszámolási eljárás indult, 15 napos határidővel felmondásra kerül.

Fontos változás továbbá, hogy a Partnerkártya tarifacsomag igénybevételének feltétele lesz egy, már legalább hat hónapja aktív, Optimum, Minimum vagy Momentum tarifacsomaggal működő előfizetés (Törzskártya). Ha a Törzskártyához tartozó előfizetés bármilyen oknál fogva felfüggesztésre kerül vagy megszűnik, az előfizető köteles új Törzskártyát megjelölni, vagy a Partnerkártya tarifacsomago(ka)t másik tarifacsomagra (Optimum, Minimum, Momentum) váltani. Ennek elmulasztása esetén a szolgáltató 14 nap elteltével a Partnerkártya tarifacsomagot automatikusan Minimum tarifacsomagra váltja át.

Szintén jó tudni, hogy a részletes számla illetve eseti részletes számla szolgáltatás jogi személy előfizetők általi igénybevétel esetén az érintett felhasználóktól beszerzendő hozzájárulás meglétét vagy tartalmát a Pannon nem vizsgálja, a hozzájárulásért kizárólag a jogi személy előfizető tartozik felelősséggel.

Jó hír a pannonosoknak, hogy a CIB Bank és a Pannon GSM közös ügyfelei ezentúl a CIB Bank internetes oldalain és a CIB 24 Telefonos Ügyfélszolgálaton keresztül is feltölthetik egyenlegüket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14