A Fujitsu a PacketVideo-t választotta 3G készülékeihez

Kollár Csaba, 2002. június 20. 17:16
A PacketVideo, a vezeték nélküli videó területén úttörőnek számító cég bejelentette, hogy a Fujitsu az ő technológiáját használja a jövőben megjelenő 3G készülékeiben.
A Fujitsu integrálja a PacketVideo pvPlayer 3-at a harmadik generációs mobileszközeibe, így a fogyasztók folyamatos, interaktív videoszolgáltatásokat vehetnek majd igénybe.

A PacketVideo komplett megoldást kínál a vezeték nélküli videoadást illetően, beleértve a tartalom készítéséhez szükséges eszközöket, így a hálózati operátoroknak fejlesztő és gyártó platformot, a fogyasztóknak pedig alkalmazás-szoftvert. A technológia optimalizálja a videotartalmat a megbízhatatlan vezeték nélküli hálózatokra, és maximálisan kihasználja az alacsony kapcsolási sebességet.

“A PacketVideo termékei találkoznak a mi szigorú szabványainkkal és magas technikai elvárásainkkal” – nyilatkozta Kazuyuki Tomita a Fujitsu mobileszközök fejlesztéséért felelős vezetője. Az együttműködésről James Brailean a PacketVideo elnöke így beszélt: “a multimédiás technológiánk lehetővé teszi, hogy olyan értéknövelt vezeték nélküli multimédiás szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek, melyek számukra újdonságot jelentenek. A Fujitsu egyike azon cégeknek, melyek komolyan veszik a minőségi és technológiai elvárásokat. Eddigi eredményességünket igazolja, hogy megfeleltünk követelményeiknek.”

Kulcsszavak: PacketVideo Fujitsu UMTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55