Portocom: bemutató terem, új notebook és LCD PC

Kovács Attila, 2002. július 9. 11:36
A notebook-gépek hazai piacán ismert Portocom Rt. közösen a Com.unique céggel július 9-én „Portocom Internet és Business Center” néven bemutató termet nyitott Budapesten. A cég két új csúcsgépet is bejelentett.
A bemutatóterem a XIII. kerületben, a Hegedűs Gyula és Bessenyei utca sarkán álló Cézár-házban kapott helyet. A központban a különböző gépek bemutatásán kívül tanácsadás, értékesítés is folyik, illetve irodacenter szolgáltatásokat is nyújtanak.

Polló László, a Portocom vezérigazgatója arról is tájékoztatott a bemutató terem megnyitása alkalmából tartott sajtótájékoztatón, hogy két új csúcsgép jelent meg a cég palettáján. Az egyik a Portocom MultBoss notebook, amelyet kifejezetten a felsővezetőknek, látványtervezőknek, designereknek, tervezőmérnököknek ajánlják. Különlegessége az ATI Mobility Radeon M7P jelű 64 megabájtos videovezérlő. A másik gép a Portocom MultiStand LCD PC, amely a Portocom LCD PC-k második generációja, amelyet leginkább a tervezőirodák, látványtervezők és a nagyteljesítményű játékokat szerető felhasználók alkalmazhatnak sikerrel. Jellemzői: 17 inches TFT LCD monitor, ATIMobility Radeon M6 64 megabájtos kártya, 60 gigabájtos winchester.

Bölcsföldi László, a Portocom értékesítési igazgatója szerint Magyarországon idén az első negyedévben 40%-kal több notebook-gépet adtak el, mint 2001 hasonló időszakában, s jelenleg az itthon értékesített PC-k közül minden ötödik notebook.

További információ: www.portocom.hu e-mail: info@portocom.hu

Kulcsszavak: Portocom notebook +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55