Ericsson MMS az Amena-nál és a Turkcell-nél

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 18. 18:08
A spanyol Amena hálózatüzemeltető az Ericssont választotta végpont-végpont MMS megoldásának szállítására. A török Turkcell 2002. július 17-én kezdte meg MMS-szolgáltatását a 2002 májusában aláírt megállapodást követően.
Az Ericsson- Amena szerződés magában foglalja az MMS infrastruktúra, a WAP-átjáró és multimédiás könyvtár szállítását, valamint a nem MMS-telefonok támogatását. Az Amena július elején indította be az MMS szolgáltatást.

A törökországi Ericsson Mobilvilág (Ericsson Mobility World) révén az Ericsson - a teljes MMS-infrastruktúrán kívül - tartalom- és alkalmazásfejlesztés tekintetében is támogatást nyújt a Turkcellnek.

Az MMS megoldáson kívül az Ericsson számos alkalmazáshoz kínál hozzáférést az Ericsson Mobilvilág (Ericsson Mobility World), a szoftverfejlesztők számára létrehozott globális támogatási hálózata révén, valamint biztosítja a szükséges támogatást MMS szolgáltatások egyéni igények alapján történő kialakításához. A végpont-végpont megoldás telepítése támogatja a forgalmat a GPRS hálózatokon, ez pedig a 3G szolgáltatások fejlesztésének kiindulási pontja.

Kulcsszavak: Turkcell Amena MMS Ericsson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38