Portélis: Új vállalati portálrendszer az LR Tech Hungary-tól

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 27. 12:56
Ma már a legtöbb cégvezető alapelvárásai közt szerepel egy olyan rendszer, mely egyszerűsíti a kommunikációt, széleskörű hozzáférést biztosít a publikus adatokhoz, ugyanakkor megteremti a lehetőséget a percrekész belső kommunikációra, biztonságos és hatékony.
Az LR Tech Hungary Kft. által forgalomba hozottt új vállalati portálrendszer a Portélis mindezen elvárásoknak megfelel, sőt a teljesen a felhasználók igényei alapján kialakított program még azokra a problémákra is megoldást kínál, melyek sok esetben már csak a vállalati honlap működése során merülnek fel.

A rendszer kezelésével maga a felhasználó hozza létre, kezeli, aktualizálja és formázza saját web-oldalát. Az azonnali alkalmazáshoz nincs szükség betanításra, képzésre. Könnyedén hozhatók létre változtatások, módosítások, csoportosítások, az ügyfelek számára mindig naprakész információk szolgáltathatók. A weblap optimalizálásával célirányos, tematikus hozzáférés biztosítható az üzleti partnerek számára, biztosítva egyúttal hozzászólásuk lehetőségét is.

A Portélis alkalmazásakor minden a felhasználón múlik, az oldal valóban olyan lesz, amilyennek ő megálmodta. Alkalmas beszélgetésekre, adatok csoportosítására, felmérések készítésére, katalogizálásra. Az elektronikus kereskedelem területén a legfontosabb kritériumokat biztosítja: rugalmasságot, biztonságot, pontosságot.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50