Kizárólagos Check Point-disztribútor a DNS Hungária

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 11. 17:58
A DNS Hungária Kft., Magyarország egyik vezető értéknövelt számítástechnikai disztribútora és a Check Point Software Technologies Ltd., a világ piacvezető internet-biztonságtechnikai szállítója bejelentették, hogy a DNS Hungária Kft. lett a Check Point megoldások kizárólagos magyarországi disztribútora.
A DNS Hungária Kft. sikeresen teljesítette mindazon szigorú követelményeket, melyek alapján a Check Point disztribútorává nevezte ki, így a DNS szállíthatja a Check Point termékeket, megoldásokat és professzinális szolgáltatásokat viszonteladóinak. A DNS közvetlen technikai támogatást nyújt a szerződött magyarországi megoldásszállítóknak, valamint logisztikai, pénzügyi, oktatási, marketing- és egyéb promóciós eszközökkel járul hozzá a Check Point termékek és szolgáltatások terjesztéséhez.

"A Check Point nagyon határozottan megfogalmazott értéknövelt disztrbúció iránti igénye találkozott üzleti elképzeléseinkel és lehetőségeinkkel" - mondta Kertész Gábor, a DNS Hungária Kft. ügyvezetője. "Örömmel foglalkozunk olyan piacvezető technológiával, amelynek markáns szereplője a Check Point VPN- és tűzfalmegoldása, amelyek fejlődési trendjei messze meghaladják az informatika hagyományosnak mondható szegmensei várható fejlődésének mértékét. Célunk a viszonteladói hálózat segítése, hatékonyságának növelése."

Kulcsszavak: security Check Point

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38