E-learning célú pénzügyi tudásportál program

Kovács Attila, 2002. december 5. 15:34
A Biztosítási Oktatási Intézet (BOI) és partnere, a Sabedu E-learning Technológiák Kft. december 5-én sajtótájékoztató keretében bejelentette a szakképzést korszerűsítő e-learning célú tudásportál létrehozását.
A portál célja a pénzügyi-biztosítási szférában dolgozó szakemberek képzését és folyamatos továbbképzését e-learning eszközökkel, internet felhasználásával megoldani. Az elképzelések szerint a portálon nagy számú online kurzus áll majd a potenciális érdeklődők - több mint tízezer biztosítás-közvetítő - rendelkezésére.

A Sabedu és a BOI kidolgozott egy konstrukciót, amelynek keretében a tanfolyamok résztvevői a tanfolyamok résztvevői PC-t és internet-hozzáférést is kapnak a két éves képzési programhoz, rendkívül kedvezményes pénzügyi feltételek (havi kevesebb mint 10 ezer Ft 24 hónapon át) mellett.

Az első 100 fős pilotprogram 2003 februárjában indul, majd egy ezer, illetve jövő szeptemberben 20 ezer fős program indul. A kezdeti beruházás (februárig) 50 millió forintba kerül, melynek a felét a BOI állja, felét pedig pályázatok révén biztosítják.

A program megvalósítására a magán- és állami szféra közötti partnerség jegyében széles körű konzorcium összefogását tervezik magyar és nemzetközi cégek, oktatási intézmények, finanszírozó szervezetek bevonásával, továbbá kormányzati közreműködéssel. A komplex e-learning képzési program az elképzelések szerint az SAP Learning Solution platformját használja majd alapként.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55