Európai uniós honlap a Soros Alapítvány kezdeményezésére

MTI Sajtóadatbank, 2002. december 6. 08:14
A civil szervezetek számára könnyíti meg az uniós ismeretek és pályázati információk elérését a Soros Alapítvány kezdeményezésére elindított honlap.
Az alapítvány MTI-hez eljutatott csütörtöki tájékoztatása szerint a honlap célja segítséget nyújtani a pályázatíráshoz, pályázati partnerek kereséséhez, partnerségi programok kidolgozásához. A weblap része annak az európai uniós információs és pályázati tanácsadó szolgáltatásnak, amelyet a Soros Alapítvány hat vidéki és három budapesti civil szervezet részvételével indított el. A Civil Információ, Pályázat, Partnerkeresés nevű honlap a http://www.cipp.hu címen érhet el.

Az oldalon az Európai Unióra vonatkozó alapvető információkon túl naprakész pályázati keresővel és partner-adatbázissal várja az érdeklődőket, akiket az eligazodásban ágazati és kulcsszavas keresőrendszer segíti. A havi rendszerességgel jelentkező hírlevélből a legfrissebb információkat tudhatják meg a honlapra látogatók, míg a fórum rovatban szakmai kérdések megvitatására, online konferenciák rendezésére nyílik lehetőség.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50