Adobe: új dokumentumkezelést automatizáló termékek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 11. 08:51
Az Adobe bejelentette az Adobe Acrobatra, és Adobe PDF-re épülő új kiszolgáló termékeit, melyekkel a szervezetek csökkenthetik a dokumentumok előállítási költségeit.
Az Adobe Document Server, és az Adobe Document Server for Reader Extensions segítségével a vállalatok a dokumentumkezelő munkafolyamatba integrálhatják a céges alkalmazásokat, javíthatják a dokumentumok előállítását, és támogathatják a folyamatszervezést.

Az Adobe Document Serverrel az ügyfelek különböző adatforrásokból összeválogatott Adobe PDF fájlokból készíthetnek dokumentumokat, így például műszaki kézikönyveket, elektronikus űrlapokat, szerződéseket, üzleti jelentéseket, és számlákat. A program segítségével a vállalatok meglévő vállalatirányítási (ERP), ügyfélkapcsolati (CRM) és tartalomkezelő (CMS) rendszerekhez, dokumentumkezelő rendszerekhez, és ipari szabvány adatbázisokhoz kapcsolódhatnak, hogy gyorsan állítsanak elő PDF formátumban üzleti kiadványokat. Az Adobe Document Server XML parancsokat is fogad, és támogatja az Extensible Style Language Formatting Objects (XSL-FO) ipari szabványt, amely azt írja le, hogy egy-egy médiához hogyan kell az XML dokumentumokat megformázni.

Az Adobe Document Server for Reader Extensions lehetővé teszi a vállalkozások és a kormányzati szervek számára, hogy felhasználói jogosultságokat rendeljenek az Adobe PDF dokumentumokhoz. A jogosultság kiosztását követően az ingyenes Adobe Acrobat Reader program 5.1 verziót használók képesek elmenteni, kitölteni, és továbbítani a PDF űrlapokat, az észrevételekre vagy kérdésekre elektronikus megjegyzéseket tenni, illetve a kitöltött űrlapokat digitális aláírással ellátni. Ezeket a szolgáltatásokat korábban csak a teljes Adobe Acrobat 5.0 programban lehetett igénybe venni.

Kulcsszavak: Adobe dokumentumkezelés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50