Megújul a PannonW@P MTI híroldala

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 18. 11:15
A Pannon GSM előfizetői 2002. december 18-tól az eddigieknél is egyszerűbben és gyorsabban hozzáférhetnek a Magyar Távirati Iroda legfrissebb híreihez. A Pannon GSM WAP szolgáltatásán keresztül elérhető hírcsokor a mai naptól az aktualitásra külön hangsúlyt fektetve új szerkezettel és még aktuálisabb tartalommal várja ügyfeleit.
A Pannon GSM és az MTI közösen, 2002. december 18-ával átalakította WAP szolgáltatása MTI híroldalát. A tartalom természetesen nem változik, továbbra is a megszokott, bőséges és részletes tájékoztatásban részesülnek a PannonW@P látogatói. Sőt, az eddigi rovatok kiegészülnek az MTI-Econews angol nyelvű tőzsdehíreivel, amelyek magától értetődő módon nem csak a Hírek főmenüpont alatt található MTI oldalról, hanem az In English főmenüpontból is közvetlenül előhívhatók, a Budapest Pocket Guide idén nyáron bevezetett, WAP-os verziójához hasonlóan.

Hogy a Pannon GSM előfizetői minél gyorsabban rálelhessenek a legfrissebb, illetve a legnagyobb jelentőséggel bíró hírekre, ezeket önálló, a menülista legelején található könyvtárakba rendezték. A nap legfontosabb eseményei között a Magyar Távirati Iroda által meghatározó jelentőségűnek minősített, napi hat beszámoló található, jellegükre való tekintet nélkül. Ugyancsak "ömlesztve" kerülnek be a legfrissebb hírek a számukra fenntartott menüpont alá. Itt a felhasználók a nap bármely szakában megtalálják az MTI 12 legújabb tudósítását, amelyeket - a további hírek érkezésekor - folyamatosan átsorolnak a kategóriájuknak megfelelő, az elmúlt 24 óra eseményeit tartalmazó alpontok alá.

Kulcsszavak: mobilszolg WAP Pannon GSM MTI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50