A Nokia mobil fizetési megoldást szállít a Westelnek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 21. 16:30
A fogyasztók ezentúl különböző fizetési megoldások révén menet közben is fizethetnek az általuk igénybe vett digitális tartalmakért, termékekért, és szolgáltatásokért.
A Westel a Nokiát választotta mobil fizetési platformjának szállítójául. Magyarország vezető mobilszolgáltatója, a Westel ezen a területen új ügyfele a Nokiának. A Nokia fizetési megoldása a Westel több mint 3,2 millió előfizetője számára teszi lehetővé, hogy a digitális tartalmak, termékek és szolgáltatások széles skálájáért mobiltelefonon keresztül fizessen. A szállítás és a telepítés sikeres befejezése után a Westel november 25-én indította el szolgáltatását.

A Nokia fizetési megoldásának köszönhetően a Westel előfizetéses, illetve feltöltőkártyát vásárló ügyfelei a többféle fizetési megoldásból az általuk kedvelt módon kényelmesen és biztonságosan fizethetnek a digitális tartalmakért, termékekért és szolgáltatásokért. A zökkenőmentes mobilélményt kínáló megoldás által a felhasználó nem érzékeli a mobil kereskedelmi üzleti modellek technikai komplexitását.

Kulcsszavak: Westel MTR mobilszolg Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36