Westel: helyfüggő szilveszteri buliinformációk

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 30. 09:58
Szilveszterkor a Westel az egyre népszerűbb WAP szolgáltatásra alapozva ügyfeleinek hasznos újdonsággal segít eligazodni a budapesti bulik kínálatában.
A szilveszteri forgatagban a Westel 777sms WAP oldalain 150 budapesti esemény (a legnagyobb rendezvényektől a csendesebb összejövetelekig) közül néhány kattintással gyorsan és még a kezdő WAP-ozók számára is könnyen megtudható a legközelebbi buli helyszíne és telefonszáma. A legközelebbi évzáró buli információinak lekéréséhez nem szükséges megadni a kérdező helyét. A már korábban útjára indult Célravezető a legkorszerűbb alkalmazás segítségével a felhasználó celláján belül közelítő pontossággal meghatározott tartózkodási helyét “a térképen elhelyezi" és összeveti az adatbázisban tárolt, címekhez rendelt információkkal. A gyors, alig pár másodperc alatt lezajló folyamat eredményeként az információt kereső westeles a kiválasztott kategória (pl. a legközelebbi buli) azon adatait kapja, amelyek a legközelebb esnek hozzá és ezért gyorsabban elérhetők.

A buliajánló mellett a 777sms WAP-os szilveszteri adattárában megtalálhatók és bárki számára megtekinthetők a BKV és a MÁV ünnepi menetrendjei, amelyekből kiolvasható az utolsó buszok, villamosok, metró- és HÉV szerelvények indulási ideje csakúgy, mint a 31-i utolsó és az 1-jei első vonatok indulási helye és ideje.

Kulcsszavak: mobilszolg Westel MTR WAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50