NSS Gold Award a StoneGate tűzfalnak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 8. 13:30
A StoneSoft StoneGate tűzfala az NSS tesztjén a legmagasabb, arany fokozatú minősítést szerezte meg. Ezt a díjat eddig csak öt terméknek ítélte oda az NSS Group.
A StoneGate 2.02 kitüntetett jellemzői: Kimagaslóan jó ár/érték arány; Közel 100% -os felhasználói megelégedettség; Az alapvető műszaki igények magas szintű teljesítése, illetve túlteljesítése.

A "Firewall Group Test" különböző szállítók termékeit vette górcső alá, az alapvető biztonsági és teljesítmény-szempontok alapján. A termékek eltérő minősítéseket szerezhettek meg, az NSS Tested, NSS Approved és NSS Gold fokozatok közül. Az NSS Gold csak azoknak a termékeknek ítélhető oda, amelyek egy vagy több értékelési szempontból is kimagaslóan teljesítenek.

Bob Walder, az NSS Group igazgatója a következőket mondta a tesztről: "Nagyon örülünk, hogy a StoneSoft kiérdemelte a díjat. A tesztelési folyamat ugyanis rendkívül alapos, ezért nagyon nehezen adjuk meg a legmagasabb minősítést. A StoneSoft tűzfala azonban kellően magas technikai, műszaki színvonalat és felhasználói tapasztalatot mutatott fel. Gratulálunk!"

Kulcsszavak: Piksys StoneSoft security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14