Ingyenes MP3 lejátszó Pocket PC-khez

Kollár Csaba, 2003. február 1. 18:44
A Pocket Mind Software a közelmúltban mutatta be új PocketMusic ingyenes MP3 lejátszóját Pocket PC-k számára, amely lehetővé teszi az MP3 fájlok lejátszását az összes ismert bitráta mellett.
A fejlesztők szerint az alkalmazás képes felismerni azokat a fájlokat is, amelyek nem teljesen kompatibilisek az ISO szabványokkal, ezzel segítve a zeneszeretőket, hogy milyen fájlokat válasszanak ki lejátszásra.

A PocketMusic további fontos tulajdonságai, hogy biztosítja a keresést és a lejátszást az eszköz bármely könyvtárából, támogatja a WinAMP különböző kezelőfelületeit, tartalmaz egy 10 sávos equlaizert, amelynél elmenthetjük a különböző hangbeállításokat, és lehetőség van arra is, hogy szinte az összes megjelenítési paramétert saját kívánságunk szerint alakítsuk.

A Pocket Mind Software közleménye zárszavában kiemeli, hogy "a felsorolt tulajdonságok mellett az is most bemutatott fejlesztésünk előnyös tulajdonságait gazdagítja, hogy a felhasználó kikapcsolhatja a kijelzőt, miközben zenét hallgat, hogy ezzel is megnövelje az akkumulátorok élettartamát."

Kulcsszavak: mp3 pda multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50