Autóskártya a PGSM-nél

Kollár Csaba, 2003. február 4. 08:11
A Pannon Autóskártya előnyös megoldás arra, hogy az autóban ülve, a kézi készülékére érkező hívásokat kényelmesen, az autóba beépített mobiltelefonon fogadja. Kézi készüléke kikapcsolásával beérkező hívásai átirányítódnak a bekapcsolt Autóskártyára.
A Pannon Autóskártya tarifacsomagot azon ügyfelek vehetik igénybe, akik rendelkeznek egy, már meglévő előfizetéssel. A tarifacsomag percdíjai megegyeznek az Optimum tarifarendszer percdíjaival, és havidíja is igen kedvező. A Pannon Autóskártya tarifacsomag igénybevételének feltételei:

A Pannon Autóskártya tarifacsomagot azon előfizetők vehetik igénybe, akik már rendelkeznek egy meglévő, számlás (Optimum, Minimum, Momentum, Balance) előfizetéssel (Törzskártya). A Pannon Autóskártya tarifacsomag mellé szerződéskötéskor akciós készülék nem választható, kizárólag a Pannon Partnerprogram keretében.

A Pannon Autóskártya tarifacsomaghoz megrendelhetőek az alábbi szolgáltatások: Egyedi hívószám, Különleges hívószám, GPRS alapú WAP, Szövegbemondás számcsere esetén, Részletes számla, Elektronikus hívásrészletezés, Elektronikus hívásrészletezés letöltéssel, Konferenciahívás, Nemzetközi hívástiltás, Pannon Mobil Posta, PannonPlusz, PannonTeam, PannonTOP3, PannonW@P, PluszNulla, Roaming esetén bejövő hívástiltás.

Egy Törzskártyához együttesen maximum 4 előfizetés tartozhat Pannon Autóskártya tarifacsomaggal, vagy Pannon Partnerkártya tarifacsomaggal, az előfizető döntése szerinti megoszlásban.

A Pannon Autóskártya és Törzskártya azonos számlaküldési címmel rendelkezik. Külön számla illetve számlaküldési cím igénylésére a Pannon Autóskártya tarifacsomaggal rendelkező előfizetések tekintetében nincs lehetőség.

Egyszeri csatlakozási díj, korlátozás nélkül 25 000 Ft

Egyszeri csatlakozási díj, korlátozással1 3 000 Ft

Havi előfizetési díj 2 300 Ft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14