Hálózati MDF

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 14. 10:41
Kulcsszerepet szán a Magyar Demokrata Fórum vezetése az internetnek a soron következő Országos Gyűlés kommunikációjában. A hétvégén ülésező pártgrénium történéseit web-technikákkal teszik elérhetővé a több tízezres tagság, illetve a várhatóan még nagyobb számú érdeklődő számára.
Az Országos Gyűlésen megerősítik Dávid Ibolya elnöki megbízatását, és új, a korábbinál szűkebb létszámú elnökséget választanak. Az Országos Gyűlésen Dávid Ibolya beszámolójában elemezni fogja a Fidesz-MDF választási vereséghez vezető okokat, illetve fölvázolja a Magyar Demokrata Fórum jövendő politizálásának alaptendenciáit.

Az eseményt szombaton tíz órától az MDF honlapon - minden részletre kiterjedően - online közvetítik. Fotók és tudósítások, társasági hírek, egyéni beszámolók kerülnek ki a weboldalra, eredeti dokumentumokkal kiegészítve. Az előadói beszédeket az elhangzással szinkronban teszik elérhetővé.

A közvetítést két másik portálon is nyomon lehet követni. A www.politikaforum.hu vertikális portál, valamint a www.ma.hu közéleti magazin oldalain külön keretben, a szokásos napi hírfolyamtól elkülönítve jelennek meg az MDF weboldal szerkesztősége által készített anyagok. Ezen a két portálon külön-külön, exkluzív anyagok is olvashatóak lesznek, elsősorban is Dávid Ibolya és Herényi Károly nyilatkozatai.

A rendezvényen internet-bemutató sarkot állítanak fel. A résztvevőknek itt prezentálják élőben az MDF Európai Uniós honlapját. Online vendégkönyv az interaktivitásra is lehetőséget ad.

Az MDF weblapján már hetek óta folyik a gyűlés előkészítése. Külön rovatban érhetők el az elnökség által publikált vitaanyagok. A dokumentumok kihelyezésének napján a honlap látogatottsága kétszeresére nőtt: ez hatezer napi letöltést jelent. Januárban egyébként a www.mdf.hu százhúsz-ezret meghaladó oldalletöltést regisztrált.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36