"D-Snap": új multifunkciós SD készülék

Új négy-az-egyben SD készülék

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 7. 21:41
A Panasonic új multifunkciós SD készüléket mutatott be, melyben digitális videofelvevőt, digitális fényképezőgépet, digitális audiolejátszót, valamint digitális diktafont ötvöztek. Az SV-AV20-ast, mely akár tenyerünkben is elfér, felhasználóbarátabb, javított képfelbontású kijelzővel szerelték fel.
Két évvel ezelőtti bemutatkozásuk óta a Panasonic "D-Snap" termékei hihetetlen népszerűségnek örvendenek; a termékcsalád egy külön divatot teremtett. Ezek a négy-az-egyben SD multi AV eszközök képesek digitális fényképek készítésére, digitális videofelvételeket rögzítenek (MPEG4), diktafonként funkcionálnak, ráadásul kedvenc zenéinket is le tudják játszani. Kényelmesen elférnek a tenyerünkben, vagy akár a nyakunkba akasztva is hordhatjuk őket.

A “D-Snap" eszközök a legújabb SD technológiát alkalmazzák, azaz azt a kompakt, nagy adattároló képességű memóriakártyát, melyet a video-, audio- és számítógépes alkalmazások részére fejlesztettek ki.

Az új, felhasználóbarát interfész segítségével a felvétel egyetlen gombnyomással elindítható anélkül, hogy a menüpontok között keresgélnünk kellene. Az SV-AV20-as modell még jobb képminőségéről az MPEG-4 képkockasebesség (15 kocka másodpercenként) gondoskodik a videoegységnél. A JPEG állóképek 640x480 felbontásúak. A kihajtható és elforgatható 2 hüvelykes LCD kijelző, valamint a két felvétel gomb függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt kényelmes felvételi lehetőséget kínál. Az új 2-szeres digitális zoom pedig közelebb hozza felvételünk tárgyát.

Az SV-AV20 modell beépített vakuval is el van látva, így a rosszul megvilágított környezet sem okozhat különösebb gondot tulajdonosának.

Az SV-AV20 kompatibilis az MP3 és AAC formátumokkal is. A beépített USB aljzat leegyszerűsíti a zenei anyagok PC-ről SD memóriakártyára történő átvitelét, az SD Jukebox szoftver pedig a nagyszámú zenei anyag egyetlen adatbázisban történő rendszerezését végzi a számítógépen. A szoftver a digitális állóképeket is képes kezelni, a beépített hangszórón bármilyen felvett hanganyag visszahallgatható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36