Harley Davidson mobiltelefon

Kollár Csaba, 2003. április 10. 20:35
A Harley Davidson márka ebben az évben ünnepli születésének századik évfordulóját. Ebből az alkalomból a Motorolával közösen egy Harley Davidson mobiltelefonnal jelent meg, elsősorban a motorozást kedvelő fogyasztók számára.
A Motorola ma mutatta be a V60i mobiltelefon két új verzióját, melyeket a születésnap tiszteletére fejlesztettek ki. A készülékeken rajta van a Harley-Davidson 100th Anniversary logo, ezzel is utalva a cég egy évszázados történetére. A tervek szerint a telefont elsősorban az USA-ban kívánják forgalomba hozni, bár a motorgyártó cég képviselője elmondta, hogy nem kizárt az európai értékesítés sem.

A V60i telefon három különböző kiadásban kapható; melyek támogatják a CDMA, a TDMA vagy a GSM szabványokat. A telefonok sajátossága, hogy olyan csengőhangok közül lehet választani, melyeket a motoros rock&roll hangulatát idézik. A vállalkozó szellemű motorosok saját csengőhangokat is szerkeszthetnek, de chatelhetnek valós időben, játszhatnak előre letöltött játékokkal, letölthetnek J2ME alkalmazásokat és játékokat, illetve WAP-böngésző segítségével felfedezhetik a vezeték nélküli világhálót.

A V60i Harley-Davidson mobiltelefon vásárlói a készülékhez különböző kiegészítőket vehetnek, mint pl. az MP3 lejátszó, vagy az FM rádió.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14