Westel: vállalati e-mail saját domainnévvel, beruházás nélkül

forrás Prim Online, 2003. április 30. 21:51
A Westel május 1-jétől kis- és közepes vállalkozások számára kedvező díj ellenében saját domainhasználatot, valamint felügyeleti jogokat biztosító teljes körű mobil e-mail szolgáltatást kínál.
Magyarországon több mint 850 ezer kis- és közepes vállalkozás működik. Sokuk számára az üzlet alapvető feltétele egy olyan minőségi megoldás, amely a partnereikkel elektronikus úton fenntartott kapcsolatokat leghatékonyabban biztosítja. A Sun Microsystems legkorszerűbb megoldásán alapuló Westel mobil e-mail szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bármely vállalkozás informatikai beruházás, valamint a fenntartási nehézségek és költségek nélkül egy interneten, számítógépes levelezőrendszerrel, WAP-on vagy SMS-ben elérhető, szervező- és csoportmunka funkciókkal rendelkező vállalati levelezőrendszerhez jusson. Számos szolgáltatás mellett a levelezőrendszerben létrehozott listák kialakítása és az SMS-értesítés szolgáltatás aktiválása után egyetlen e-mail elküldésével rövid szöveges üzenetben a vállalkozás minden munkatársa tartózkodási helytől függetlenül azonnal értesíthető. Az alacsony havidíj mellett a vállalkozás saját domaint használhat (pl. felhasznalo@vallalat.hu) és a szolgáltatás rugalmasan, az előfizető vállalat igényeinek megfelelően méretezhető (korlátlan számú e-mail cím, minden igényt kielégítő tárhely). Azon vállalati előfizetőknek, akik nem rendelkeznek domainnévvel, a Westel a mobil e-mail szolgáltatás keretében egyszeri díj ellenében .hu szintű domain nevet regisztrál.

A levelezéshez a rendszert üzemeltető Westel sem férhet hozzá, a levelező- és naptári rendszer beállításait, illetve jogosultságokat a vállalat adminisztrátora internetes felületen maga kezelheti, hasonlóan a vállalatok saját üzemeltetésű levelezőrendszeréhez. Az adminisztrációs felület mellett a Westel külön ügyfélszolgálati felületet is biztosít, ahol a felhasználói beállítások és a postafiókok forgalmának áttekintésére is lehetőség nyílik.
Kulcsszavak: SMS domain Westel MTR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14