Képes újság mobilon

forrás Prim Online, 2003. május 20. 14:25
Május 19-étől a Pannon GSM előfizetői képes hírcsatornaként, illusztrált vicclapként is használhatják arra alkalmas mobiltelefonjukat, vagy akár az elmulasztott gólokat játszhatják le rajta.
Miután tavaly októberben az internetes MMS Album bevezetésével a Pannon GSM összes előfizetője számára elérhetővé tette a hagyományos szöveges üzenetek leszármazottját: a mozgóképek és hangok mobiltelefonra történő küldését és lejátszását megvalósító multimédiás üzeneteket, május 19-én komoly és sokszínű tartalommal tölti meg az eddig leginkább csak szórakoztató oldaláról ismert MMS-t.

A Magyarországon első alkalommal kínált MMS tartalomszolgáltatás alapjául az emelt díjas SMS szolgál. A multimédiás üzenetekbe ágyazott sporthíreket, a kijelző „tapétájaként" elmenthető háttérképeket, humoros képregényeket vagy a nagyobb magyar városokban, illetve budapesti szórakozóhelyeken felállított internetes kamerák által felvett hangulatképeket a Pannon GSM immár jól ismert rövid hívószámaira elküldött SMS-ben kérhetjük le telefonunkra.

A Voxline Kft. által összeállított, tartalmuk alapján kategóriák szerint csoportosított MMS üzeneteketeket egyszeri alkalomra is megrendelhetjük, ám arra is lehetőség van, hogy egy napra, hétre vagy akár egy teljes hónapra előfizessünk egy vagy több üzenettípusra.

Május 21-től június végéig az előfizetők hétvégenként, valamint pünkösdkor minden magyarországi mobiltelefonra ingyenesen küldhetik el kedvenc fotóikat, dallamaikat vagy vallomásaikat MMS-ben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14