Itt az új GO!

Kollár Csaba, 2003. május 31. 15:18
A Westel közleményében arról számol be, hogy az általa működtetett GO szolgáltatás megújult. Az alábbiakban a közlemény fontosabb gondolatait foglaljuk össze.
A magyar SMS-élet meghatározó magazinja megújult. 2001 októberében indult el ez a formabontó SMS-újság és azóta 330 ezren vették igénybe. Akkoriban az infoSMS szolgáltatásoknál hatalmas siker volt, ha 10 ezren igénybe vették. A GO-nál azonban volt olyan időszak, amikor egyszerre 82 ezren is kíváncsiak voltak rá. Az előfizetők a világot megkapták napi 4 SMS-ben. Mindenki élvezte, hogy folyton történik körülötte valami. Azért lett villámgyorsan népszerű, mert szerkesztésében részt vettek és vesznek a mobilosok is.

3 éves pályafutása alatt akciók tucatjaira mozdultak meg az előfizetők. A heti slágerlistás szavazások, kvízjátékok, az életmóddal kapcsolatos kérdések mindegyike úgy szórakoztatott, hogy egyben nyereményt is kínált. Egyedi akciók során GO-pólókat, CD-ket, mozijegyeket és természetesen feltöltőkártyákat sorsoltak ki.

A Westel így ír a megújulásról: „A nap legmeghökkentőbb híreit küldjük, huncut játékokra invitáljuk majd a GO-sokat, sztárnapokat tartunk majd, amikor nem a 777mobil szerkesztői, hanem a GO olvasóinak kedvencei küldik majd az SMS-eket. A GO változik, nulla reklám, hiszen GO-sok vagyunk. Csak a reggeli SMS marad a régi, amiben időjárást, horoszkópot és névnapi információt adunk."
Kulcsszavak: SMS újság Westel MTR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14