Disney a Vodafone-nál

Kollár Csaba, 2003. június 17. 23:40
[smallimage 1 left] A Walt Disney és a Vodafone együttműködési megállapodást kötött egymással, aminek az értelmében az amerikai filmgyár biztosítja Vodafone ügyfelei számára a mobilszolgáltató 3G platformján keresztül a filmeket és a rajzfilmeket.
A mobilszolgáltatások köre nem csak filmekkel és rajzfilmekkel egészül ki; megtalálhatók benne a csengőhangok, a logok, a filmelőzetesek, valamint a Disney-témákra épülő multimédiás üzenetek is.

A Disney bízik benne, hogy a japán sikert meg tudja ismételni Európában is. Japánban közel 3,4 millió mobil internetes előfizető tanúsított érdeklődést az említett szolgáltatások iránt az elmúlt két évben. A Vodafone az Orange-val és a T-Mobile-val már korábban szorosabbra fűzte kapcsolatát a tartalomszolgáltatás területén, és tervei szerint hasonló megállapodást köt a spanyol Telefonica Moviles-vel.

A mobilszolgáltatók nézőpontjából a Disney-vel való kapcsolat számos új lehetőséget, és egyben bevételi forrást jelent a "fizess a letöltésért" multimédiás szolgáltatások területén.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50