Megjelent az Adobe Video Collection Professional változata

A Photoshop legújabb frissítése lényeges funkciókat biztosít a videós szakemberek számára

forrás Prim Online, 2003. október 29. 13:15

Az Adobe bejelentette, hogy megjelent az Adobe Video Collection
Professional változata, amely az Adobe Premiere Pro, az Adobe After
Effects 6.0 Professional, az Adobe Audition és az Adobe Encore DVD
mellett most tartalmazza az új kiadású Adobe Photoshop CS-t. A videós
szakemberek számára új jellemzőkkel, többek között nem négyzet alakú
pixel támogatással, a 16 bites képek széleskörű támogatásával és az új
vektoros festőmotorral szolgáló Adobe Photoshop CS most Adobe Video
Collection még eddigieknél is meghatározóbb tagja.
A Photoshop 7 teljes verziós frissítésű jogutódja, a Photoshop CS véget vet a DVD-re, videóra és filmre képsorokat tervező videós szakemberek találgatásainkat. A nem négyzet alakú pixel támogatással a videós szakemberek pontos képanyagot készíthetnek képernyőre, mivel a képet úgy láthatják, ahogyan az a céleszközön megjelenik majd. A felhasználók bizalommal alkothatnak az előre beállított szabvány video méretekkel, így például a felvételekhez és feliratokhoz kipróbált automatikus beállításokkal. A Photoshop CS 16 bites támogatást is nyújtva megtartja a filmek gazdag színskáláját, és a termék szorosan együttműködik az Adobe Premiere Pro-val, az Adobe Encore DVD-vel és az Adobe After Effects-el. Az új vektoros festőmotor hagyományos művészeti technikákat, így például szén, pasztell és vizes vagy szárazecset hatásokat imitál.

Az Adobe Video Collection Professional változata a következőket biztosítja: digitális képszerkesztő eszközök; animált grafika és vizuális effektek; valós idejű kép- és hangszerkesztés; és DVD műsorkészítés. Újratervezték az Adobe videó szerkesztő programjának legújabb változatát, az Adobe Premiere Pro-t, hogy valós idejű editáló környezetet biztosítson javuló hatékonysággal és olyan professzionális eszközökkel együtt, amelyek kihasználják a Windows XP alatt futó Intel Pentium alapú rendszerek adta gyorsaságot. Hatékony új eszközöket tartalmaz az After Effects 6.0, amelyekkel a felhasználók a videó- és filmkészítést bámulatos animált grafikákkal és vizuális effektekkel színesíthetik. Az Adobe Audition tökéletes többsávos hangstúdiót biztosít professzionális minőségű hanganyagok hatékony előállításához. Az Adobe Encore DVD segítségével a felhasználók professzionális, többnyelvű DVD-ket készíthetnek, és a nagyfokú olvasási kompatibilitás érdekében azokat minden írható DVD formátumba kivihetik.
Árak és beszerzési lehetőségek
Az Adobe Video Collection for Windows XP Professional változata Photoshop CS-sel most kerül a boltokba, és 462 000 forintos kalkulált fogyasztói áron lehet megvásárolni. A Photoshop CS-t nem tartalmazó standard változat 279 000 forintos kalkulált fogyasztói áron vásárolható meg. A termékeket a hivatalos Adobe viszonteladóktól, illetve a licenc- és oktatási programok keretében lehet beszerezni.

Árakra, támogatási politikára és más nyelvi változatokra vonatkozó információk a következő címen találhatók:
Kulcsszavak: Adobe videó multimédia

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Minden eddiginél több programmal várta az ELTE IK a Lányok Napjára ellátogató középiskolásokat

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 17:21

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50