Westel: MMS mobiltelefonról postai címre

forrás Prim Online, 2003. november 20. 14:46
December 6-tól a Westel lehetővé teszi, hogy ügyfelei MMS-ben, akár a mobiltelefonnal készített fotókat bárkinek az országban postai címre, képeslapként is elküldhessék.

A Westel 2003. december 6-tól a hazai mobilszolgáltatók közül egyedüliként lehetővé teszi, hogy ügyfelei a képek és fényképek küldésére alkalmas telefonokkal az üzenetet hagyományos képeslapként küldjék el belföldi postai címre, így a karácsonyi üdvözletek akár a családi fotóval együtt mobiltelefonról is elküldhetők. Az új szolgáltatás segítségével az országban bárkinek küldhető MMS, elég a képet-szöveget tartalmazó üzenetet a szöveges részben meghatározott módon megcímezni és elküldeni a szolgáltatás központi, 06-30/8000667-es számára.

A beérkezett üzenetet a Fotex képeslapként kinyomtatja, majd a feladó által meghatározott postai címre a FOTEXnet saját logisztikai rendszerének segítségével továbbítja. Egy MMS képeslapban egyszerre egy címzett adható meg és a szolgáltatás díja üzenetenként, minden díjcsomagban bruttó 400 forint. Az MMS képeslap szolgáltatást nem szükséges külön igényelni, használatához elegendő a megfelelő készülékbeállítás és az MMS szolgáltatás aktiválása. Az MMS küldés esetén, csakúgy mint bármilyen digitális vagy normál fénykép esetében, a kép tartalma a készítő felelőssége. A Westel reményei szerint a szolgáltatás társadalmi fogadtatása – különös tekintettel a közelgő ünnepekre – kedvező lesz.

Kulcsszavak: MMS Fotexnet Westel MTR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50