Újabb 3 évre írt alá az OMSZ a Pannon GSM-nek

forrás Prim Online, 2004. január 13. 18:09
Még kedvezőbb feltételek, még tágabb körben - röviden így foglalható össze az a november 22-én aláírt és ma bejelentett szerződés, amely újabb három évre biztosítja a Pannon GSM és az Országos Mentőszolgálat hetedik éve tartó kommunikációs együttműködését. Ezzel egy időben a két cég közötti marketing megállapodást is meghosszabbították, így a Pannon GSM a továbbiakban is az OMSZ hivatalos szállítójaként szerepel majd a mentőautók oldalán.

A Pannon GSM 1996 óta biztosítja az OMSZ számára a megbízható mobil kommunikációs hátteret, míg a Mentőszolgálat autóin először 2000-ben tűnt fel a mobil szolgáltató neve és logója. Ezen szoros, kétoldalú kapcsolatot erősítette meg a két vállalat 2003. november 22-én, amikor Kőnig Róbert, a Pannon GSM vezérigazgató-helyettese, Horváth Péter, a mobil szolgáltató beszerzési igazgatója, valamint az OMSZ megbízott főigazgatója, Dr. Korzenszky László további három évre aláírta a cégek közötti távközlési, illetve marketing együttműködési szerződést.

Az OMSZ mintegy 300, főként vezető beosztású dolgozója között biztosít kapcsolatot a Pannon GSM hálózata. "A mobiltelefonok elsősorban az igen súlyos eseteknél elengedhetetlen országos koordináció során jutnak szerephez, amikor a döntéshozók azonnali elérhetősége szó szerint életbe vágó kérdés." - mondta el Bartha István, az OMSZ Főigazgatósága Rádiótechnikai Osztályának vezetője.

Ezen alapvető és létfontosságú szolgáltatás mellett a Pannon GSM mostantól a Mentőszolgálat teljes állományának napi kommunikációját is megkönnyíti. A november 22-i szerződés értelmében az ország 7000 mentős dolgozójának magán használatú mobil előfizetéséhez is biztosítja ugyanazon, rendkívül kedvező kondíciókat, mint amelyekkel az OMSZ életmentő munkáját segíti.

A szolgáltatói szerződéssel párhuzamosan, de attól független feltételekkel hosszabbították meg a két cég marketing együttműködését. Ez alapján továbbra is az ország legalább ezer mentőautóján olvashatjuk a feliratot: "Pannon GSM, az Országos Mentőszolgálat hivatalos szállítója".

Kulcsszavak: Pannon GSM +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50