Mesterséges háttérzaj Symbian telefonokra

Milkovits Gábor, 2004. március 3. 22:34
A Symbian SounderCover alkalmazása lehetővé teszi, hogy amikor telefonáláskor el akarjuk titkolni tartózkodási helyünket, mesterséges háttérzajjal vezethessük félre beszélgetőpartnerünket.
A SounderCover segítségével bárhol, bármely helyzetben azt színlelhetjük, hogy éppen máshol vagyunk és egészen mást csinálunk. Igen hasznos lehet például a „forgalmi dugó” háttérzaj bekapcsolása, ha mondjuk elaludtunk reggel és főnökünk hív, de legalább ugyanilyen ötletes a megszólaló „ismétlődő telefoncsörgés” alkalmazása, amennyiben le akarunk rázni valakit, akivel éppen beszélünk; a lehetőségek gyakorlatilag végtelenek.

Az új funkció révén a számtalan előre felvett hangminta mellett saját magunk által rögzített vagy az internetről letöltött hangeffekteket is használhatunk háttérzajként. A hangmintákat hívás kezdeményezésekor vagy fogadásakor egyetlen gombnyomással aktiválhatjuk, illetve telefonszámokhoz is hozzárendelhetjük. A számokhoz rendelt háttérzajokat, amennyiben meggondolnánk magunkat, híváskor lecserélhetjük vagy kikapcsolhatjuk. A szolgáltatás a Symbian szoftverrel felszerelt mobilkészülékeken lesz majd elérhető.
Kulcsszavak: Symbian mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55