Átláthatóbb WAP, ingyenes MMS

forrás Prim Online, 2004. március 18. 20:40
2004. március 9-ével megújult a PannonW@P tartalma és szerkezete, így a leggyakrabban látogatott oldalak mostantól gyorsabban és egyszerűbben hozzáférhetőek, egyes tartalmak pedig egyértelműbben fellelhetőbbek lettek. Mindeközben folytatódik a Pannon GSM márciusi ingyenes hétvégi MMS akciója.
A Pannon GSM az eddigi felhasználói statisztikák alapján március 9-ével jelentős mértékben átalakította a népszerű PannonW@P szerkezetét. A djuice WAP oldalainak mintájára átstrukturált, de továbbra a Pannon GSM előfizetők igényeinek megfelelő, hagyományos tartalmakat kínáló PannonW@P fő menüpontjában mostantól a Hírek, Szabadidő, Hasznos és Utazás címszavak alá rendezve találhatóak a felhasználói szokások figyelembe vételével elrendezett tartalmak.

Különösen jelentős mértékben módosult a Szabadidő menüpont szerkezete. Mostantól itt találhatóak az étteremajánlók, a receptek, a naponta változó horoszkópok és bioritmus-információk, az egészséges életmóddal kapcsolatos hírek, valamint a korábban ’nem csak férfiaknak’ néven ismert autós hírportál, míg a ’nem csak nőknek’ rovat ezentúl Bulvár néven olvasható a Hírek menüpont alatt.

A Pannon GSM márciusban nem csupán a WAP, de az MMS használatát is megkönnyítette. Az egy hónapon át tartó akcióban a Pannon GSM számlás és kártyás előfizetői minden szombaton és vasárnap ingyenesen küldhetnek készülékükről multimédiás üzeneteket (MMS) bármely mobilszámra, tetszőleges e-mail címre vagy az MMS Albumba, mégpedig mennyiségi korlátozás nélkül. Az ilyenkor elküldött MMS-ek nem számítanak bele az előfizetésben foglalt 20 ingyenes üzenetbe.
Kulcsszavak: Pannon GSM MMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55