Zsinórban ötödször nyerte el a CeBIT szolgáltatói díját a T-Mobile

Kiss Ádám Zoltán, 2004. március 21. 20:53
A T-Mobile kapta a CeBIT mobilszolgáltatóknak járó díját, a mostani alkalommal immáron ötödik egymást követő évben; a cég XtraCard terméke is elsődíjazott lett.

A CeBIT mobiltechnikai díjait a Connect magazin felmérése alapján osztja ki. A T-Mobile kiemelkedő hálózati minősége miatt kapta meg az "év mobiltelefon-hálózata" díjat. A Connect döntését a Németországban forgalmazott szolgáltatások és berendezések bevizsgálásával foglalkozó TÜV mérései is alátámasztották, a testület a "legjobb minőségű hálózat"-ként a T-Mobile-t nevezte meg.

A T-Mobile másik első helyét a feltöltőkártyás szolgáltatások terén szerezte, ahol 36 százalékos eredménnyel nyert XtraCard csomagja. A szintén a Deutsche Telekom tulajdonában levő T-Com szélessávú internetszolgáltató, és a T-Online portál is első helyen végzett a Connect szerint. Timotheus Höttges, a T-Mobile európai értékesítési és szolgáltatási igazgatója szerint a jövőben is mindent megtesznek abban érdekében, hogy a T-Mobile szolgáltatásait a felhasználók igényeinek megfelelően fejlesszék tovább.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50