A San Franciscó-i öböl nyert az Intel legújabb Vezeték Nélküli Város felmérésén

forrás Prim Online, 2004. április 10. 12:09
Az Indiana Egyetem lett A Vezeték Nélküli Egyetem, míg a Dallas Fort Worth International lett A Vezeték Nélküli Repülőtér.
Az Intel által immáron második alkalommal megrendezett Vezeték Nélküli Város felmérésén a San Franciscó-i öböl városait választották "A Vezeték Nélküli Városnak" Amerikában, megelőzve olyan tavaly még vezető városokat, mint Portland (jelenleg az ötödik), Los Angeles (jelenleg a 23. helyen), illetve New York (jelenleg a 24. helyen).

A San Franciscó-i öböl területe jelenti a legfontosabb piacot a vezeték nélküli internetcsatlakozást nyújtó szolgáltatók számára az Egyesült Államokban. A San Franciscó-i Halászok Rakpartjától a San Joséban található San Pedro térig és az oaklandi Jack London térig az öböl lakosai rendelkeznek a legnagyobb kommunikációs szabadsággal. Ők tudják leginkább élvezni a notebookok és a vezeték nélküli internetcsatlakozási nyújtotta előnyöket.

A San Franciscó-i öblöt a kaliforniai Orange megye követi, majd Washington, D.C., Austin, Portland, Seattle, Bergen, Middlesex, San Diego és Denver a sorrend. A teljes listát a www.intel.com/go/unwiredcities oldalon lehet megtekinteni.
Kulcsszavak: Wi-Fi Intel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50