Felvételi információk SMS-ben

forrás Prim Online, 2004. május 20. 14:21
Az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda (OFI) a T-Mobile-lal közösen idén is gyorsan és egyszerűen, SMS-ben értesíti a felvételi eljárás legfontosabb állomásairól azokat, akik jelentkezési lapjukon ehhez hozzájárultak.
Az OFI és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően előzetes hozzájárulás és a mobiltelefonszám megadását követően több mint 140 ezer felvételiző SMS-ben kapja meg a számára lényeges információkat.

Első alkalommal a május 17. és 19. között megrendezésre kerülő közös írásbeli felvételi, majd június 23-25-ig tartó egységes írásbeli felvételi vizsgák előtt. Ezekben az esetekben az OFI jelzi, hogy a felvételi vizsgákat követően a felvételi feladatsorok és azok hivatalos megoldásai az iroda hivatalos honlapján, a www.felvi.hu internetoldalon megtekinthetők. Július 20 és 21-én, a felvételi ponthatárok megállapítása után a jelentkezők azonnal megtudhatják az általuk megjelölt jelentkezési helyeken megállapított ponthatárokat és az általuk elért pontok számát.

Az említetteken túl egy negyedik SMS-t - remélhetőleg minél kisebb számban - azoknak küld az OFI, akik idén egyik intézménybe sem nyertek felvételt. Őket az SMS az augusztusi pótfelvételi-lehetőségekre is emlékezteti üzenetben, hiszen ez a lehetőség még mindig nyitva áll számukra.

Az OFI tájékoztatását, az összesen 500 ezernél is több SMS kiküldését a T-Mobile tömeges SMS szolgáltatása teszi lehetővé.
Kulcsszavak: SMS oktatás T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50