Csoportos SMS a Pannon GSM-től

forrás Prim Online, 2004. június 17. 18:37
A Pannon GSM június 14-től új szolgáltatással teszi egyszerűbbé a szöveges üzenetek küldését előfizetői számára.
A webes és WAP-os felhasználói felületen is megjeleníthető Csoportos SMS segítségével könnyen és gyorsan küldhetik el üzeneteiket tetszőleges számú hívószámra, ráadásul a szolgáltatás pluszköltséggel sem jár.

A havi díj nélküli Csoportos SMS szolgáltatást egyszerű regisztrációt követően a Pannon GSM bármely számlás előfizetője igénybe veheti. A Csoportos SMS a PannonW@P-on keresztül és a Pannon GSM internetes oldaláról egyaránt elérhető, de hagyományos SMS-ben is használható. A felhasználók a webes, illetve WAP-os felületen gyakorlatilag korlátlan számú címzettcsoportot állíthatnak össze, amelyek tagjai részére egyetlen mozdulattal küldhetik el szöveges üzeneteiket.

Mivel a Csoportos SMS ennek köszönhetően nem csak baráti, családi kommunikációra, de akár üzleti információk továbbítására is alkalmas, különösen hasznos, hogy az így elküldött üzenetek el is menthetőek az SMS Albumban, ahonnan bármikor visszakereshetőek. Más internetes alapú SMS-küldő szolgáltatásokkal ellentétben a Csoportos SMS-en keresztül kézbesített szöveges üzenetek feladójaként az előfizető telefonszáma jelenik meg, így a címzettek kényelmesen és közvetlenül válaszolhatnak az SMS-re. További hasznos funkció, hogy a Csoportos SMS-sel időzíthetjük is az üzenet kézbesítését, így automatikus és megbízható emlékeztetőként is szolgálhat – egyszerre akár 99 ember számára.

A Csoportos SMS szolgáltatás igénybe vétele ingyenes, az előfizetőknek csupán a rövid szöveges üzenetek küldésének tarifacsomagjuk szerinti díját kell megfizetniük. A Pannon GSM által biztosított SMS-kedvezmények természetesen ebben az esetben is érvényesek: erre a szolgáltatásra is megrendelhető például a kedvező díjat nyújtó SMS 80 csomag.
Kulcsszavak: SMS Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50