Szenvedélyes szurkoló? Nincs Portugáliában? Futball EB-SMS

Kiss Ádám Zoltán, 2004. június 18. 19:19
A futball Eb kezdetével egy időben elindult a Futball EB-SMS szolgáltatás, amely SMS-ben küldi a híreket, gólokat és eredményeket a regisztráltak számára.
A szurkolók rendszeresen kaphatnak híreket mobiltelefonjaikra az Eb minden fontos eseményéről. A szolgáltatás személyre szabott és rugalmas: mindenki maga állítja be, hogy miről kér hírszolgáltatást. A rendszer igénybevételéhez a http://www.verseny.hu honlapra kell ellátogatni regisztráció céljából. Ott magunk állíthatjuk be a kívánt információt és kiválaszthatjuk, hogy melyik szolgáltatási csomagot kérjük. Az érdeklődő a HÍR szó elküldésével feltöltheti FutballEB KREDIT-jét. Ezzel megrendeli a HÍRszolgáltatást. Minden újabb feltöltés pluszhírekhez juttathatja. A HÍRsms-ek mindig az aktuális időpontban jutnak el a regisztrálthoz. (Pl.: félidő eredmény = az első félidő lefújását követő másfél percben)

A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette és működteteti. A Pallas Technologies mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és kommunikációs csatornát biztosítja.
Kulcsszavak: SMS sport

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55