Nokia: új mobiljátékok N-Gage platformon

Kovács Attila, 2004. augusztus 24. 12:43
A mai napon mutatta be a Nokia N-Gage játékportfoliójának első, a Capcom cég termékére alapozott játékát. A Catan fejtörő jellegű, négyszereplős stratégiai mobiljáték, a Bluetooth vezeték nélküli technológia kínálta lehetőségekre alapozva.
A Catan-játékosok utak, települések és városok építésében mérik össze tudásukat. Az elfoglalt vidéken a civilizációt terjesztő közösségeket hoznak létre, és kiszorítják versenytársaikat. A Catan a taktika, a stratégia, az együttműködés és természetesen a szerencse keverékét nyújtja. Az N-Gage Aréna ötleteket és tippeket ad az új utak, települések és városok építéséhez szükséges anyagokért kockát gurító játékosok számára. A Catan a tervek szerint 2005 elején jelenik meg az N-Gage platformon.

Ugyancsak játékprogram vonatkozású az a hír, mely szerint a Nokia és a Gameloft cég bejelentette, hogy az Asphalt: Urban GT játék megjelenik az N-Gage platformon. Az Asphalt: Urban GT a sebességi autóversenyzés élményét hozza el, amelyet a világ különböző pályáin, és a teljesítmény valamint a megjelenés érdekében testre szabható, élethű autókkal játszható. A háromdimenziós grafika és a gyors filmkockák valódi sebességélményt ígérnek, amely a Bluetooth technológiának köszönhetően más játékosok elleni játékban is élvezhető. Ez a Nokia N-Gage platformon megjelent első autóversenyzős játék. A játékosok pénzdíjért versenyeznek, amelyből megvásárolhatják kedvenc álomautójukat, és beutazhatják a világ versenypályáit. A versenyautók vizuális és teljesítményfokozó tuningja is elvégezhető. A Asphalt: Urban GT vezeték nélküli, adott helyen maximum 4 játékossal játszott többszereplős játék lehetőségét is biztosítja többféle játék üzemmódban.
Kulcsszavak: játék mobiltelefon Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55