A cseh Eurotel is csatlakozik a Starmap Mobilszövetséghez

forrás Prim Online, 2004. szeptember 21. 11:00
Az Eurotel Praha spol.s.r.o.-val együtt immár 11 vezető szolgáltató - Magyarországról a Pannon GSM - tagja a szövetségnek, ezzel több mint 53 millió előfizető számára válnak elérthetővé a határokon átnyúló mobil hang- és adatátviteli szolgáltatások.
Mostantól az Eurotel a szövetségen belül együttműködik a roaming, beszerzési, értékesítési és marketingkezdeményezések terén, és átveszi a Starmap Mobile Alliance márkanév használatát annak kulcsfontosságú termékeivel és szolgáltatásaival együtt.

Az Eurotel Praha, spol. s r.o. a Cseh Köztársaság legnagyobb mobilszolgáltatója, megközelítőleg 4,3 millió ügyféllel és 29 078 millió CZK (2003) éves forgalommal.

  • A Starmap Mobilszövetségnek 11 tagja van: Amena (Spanyololrszág), Eurotel (Cseh Köztársaság), O2 (Németország, Egyesült Királyság és Írország), One (Ausztria), Pannon GSM (Magyarország), SONOFON (Dánia), sunrise (Svájc), Telenor Mobil (Norvégia) és Wind (Olaszország), melyek együttesen több mint 53 milliós előfizetői bázist fednek le. A Starmap Mobilszövetség tagjai egy vezetőségi tanács gondnoksága alatt - melyben mindegyik szolgáltató képviselteti magát – együttműködnek annak érdekében, hogy ügyfeleik számára megfelelő környezetet biztosítsanak olyan innovatív, vonzó és könnyen használható szolgáltatásokhoz, melyeket otthon és otthonról távol is ugyanolyan egyszerűen, kényelmesen és ugyanolyan kiváló minőségben tudnak használni, amelyet otthon már megszoktak. A Starmap Mobilszövetség együttműködése kiterjed a források és a technológia biztosítására, valamint kiemelt vállalati ügyfeleknek történő értékesítésre.
Kulcsszavak: Eurotel Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14